WINKEL & ZITGELEGENHEID

El Rinconcillo

In Polopos is er al 35 jaar geen winkel of supermarkt aanwezig. Daarom zijn wij een klein winkeltje begonnen voor de bewoners van het dorp, met gekoelde dranken, ijsjes, koffie, houdbare producten en decoratie spullen. Door het televisie programma “Het Spaanse dorp Polopos” komen er nu veel toeristen die een drankje of ijsje komen halen, aangezien er verder niet zo veel te koop is. Wij hebben voor ons winkeltje een leuk ‘hoekje’ waar iedereen lekker kan zitten. Hier kan je even lekker tot rust komen, kletsen en je ijsje/drankje nuttigen.

vooraanzicht winkeltje el rinconcillo
Winkeltje El Rinconcillo buitenkant
El Rinconcillo winkeltje
assortiment winkeltje el rinconcillo

WINKELTJE EL RINCONCILLO

Aanbod producten

  • Gekoelde dranken

  • IJsjes

  • Accessoires

  • Zelfgemaakte t-shirts

  • Strandkleden

  • Wijn uit Polopos-Haza del Lino

  • Sleutelhangers familie Rutten

OMGEVING POLOPOS

Verbazingwekkend uitzicht

Door de hoge ligging van het Spaanse bergdorp Polopos heb je een verbazingwekkend uitzicht over de omgeving. Zicht op de karakteristieke huisjes en straten, met uitzicht over de Middellandse zee. Door het klimaat worden in deze streek tropische vruchten gekweekt zoals de mango, banaan, avocado en papaja. Er zijn gebieden rondom Polopos die woestijnachtig aan doen. Er valt op sommige plekken slechts 150 millimeter neerslag per jaar. De regio Andalucia is dan ook één van de droogste plekken van Europa waar je authentiek Spanje kunt beleven.

Het Spaanse dorp Polopos

“Heerlijk gekoelde drankjes gehaald met het warme weer in Polopos bij El Rincocillo. Zeer leuke zit gelegenheid en kletsen met de locals en de fam. Rutten. Was er gezellig!”

GROETJES VAN ONS, WERNER, JACQUELINE, MITCH, CHEYENNE, BLAZE, SHARONNE, JORAM & JAELYNN

“Als tweede gast op 2 augustus bij de Fam. Rutten in studio Casa 2 ingecheckt. Ik, mijn vrouw Sandra en zoon Michael werden hartelijk ontvangen door Demi en Eliza. Een blind date wat onze verwachtingen te boven ging want we wisten niet waarin we terecht zouden komen. Maar wat een super leuk en compleet ingerichte studio heeft deze hard werkende familie er van gemaakt. De studio is voorzien van alle noodzakelijke benodigdheden. Leuk dat we in een bed en studio geslapen hebben wat we later op TV hebben zien maken. Polopos is zo wie zo een leuk dorpje om te bezoeken als je de serie hebt gevolgd. Wij wensen de Fam. Rutten heel veel succes met de vorderingen en we komen zeker nog eens terug!!“.

P.s en Demi………. nog super bedankt voor de zalf!!!

FAM. VD MIESSEN

Geniet & Onthoud de geweldige momenten bij ons

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

BESCHIKBARE ACCOMMODATIES

Ontdek meer mogelijkheden